hibiscus Ryhmät

Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys järjestää  ryhmätoimintaa koko maakunnan alueella.

Tiedotamme ryhmistä kotisivuillamme, jäsenkirjeessämme, paikallislehtien järjestöpalstoilla sekä ryhmissä. Ryhmät pitävät kesä- ja joulutauot. Voit olla meihin yhteydessä jos sinulla on ryhmätoiveista tai -ideoita. Korona-pandemian takia tarvittaessa tauotamme ryhmätoimintoja. Kun ryhmät kokoontuvat, huolehdimme turvaväleistä sekä suositusten mukaisesta suojautumisesta.

Noudatamme sairaanhoitopiirin suosituksia kokoontumisrajoituksista. Nämä Korona-suositukset löytyvät sairaanhoitopiirin sivulta. Suositukset päivittyvät tilanteen mukaan.

Ryhmät paikkakunnittain

Saat tietoa ryhmistämme katsomalla kuntakohtaiset tiedot. Kunkin ryhmän kohdalla on yhteyshenkilön tiedot.

Alajärvi

Alavus

Ilmajoki

Isojoki

Isokyrö

Kauhajoki

Kauhava

Kurikka

Lapua

Seinäjoki

Teuva

Ähtäri

Etäryhmät

- Miesomaishoitajien porinat kerran kuussa.
- Muistreeniryhmä sairastuneille kerran kuussa.
- Työikäisten omaisistaan huolehtivien etäryhmä kerran kuussa. Omaisen osallistumismahdollisuudet kodin ulkopuoliseen toimintaan saattaavat olla rajalliset ja vertaistuen sekä tiedonsaaminen voivat olla haasteellisempia. Tarjomme sinulle, omainen, mahdollisuutta tulla etänä osallistumaan toimintaamme.
Tarvitset nettiyhteyden ja laitteen (tietokone, tabletti tai älykännykkä). Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla leena.huhtala(at)muistiyhdistys.fi. Tarkat osallistumisohjeet saat sähköpostiisi. Neuvomme myös puhelimitse.
Lisätiedot ja ilmoittautumiset etäryhmiin liittyen p. 050 5956 588 Leena Huhtala.

Senioripysäkki® ryhmä Teamsissa

Käynnistämme kevään aikana Senioripysäkki®-toiminnan Teamsin kautta. Tutustu aiheeseen - lisää sivulla Tapahtumat / valmennukset.

Kohtaamistaide-ryhmät

Kohtaamistaide-ryhmässä olennaista ovat havainnot, kokeminen, kohtaaminen, ilo ja arvostus. Aikaisempaa osaamista kuvataiteen tekemiseen ei tarvita. Tekeminen on suunniteltu ja porrastettu niin, että jokainen osaa ja pääsee nauttimaan taiteen tekemisen esteettisestä lumosta ja teoksensa arvostavasta katselusta yhdessä vertaisryhmän kanssa. Tied. Päivi Jussila p. 050 5362 692

Muuta:
Oman kuntasi alueen toiminnoista saat soittamalla ikäihmisten asiakasohjausyksikköösi (Ikäkeskus Seinäjoella, Ikätori Kuusiokunnissa, Ikäneuvola Kaksineuvoisessa, Ikäluotsi Suupohjassa, Alviina Järvi-Seudulla ja asiakasohjausyksiköt JIKin ja Lapuan alueilla).

Myös paikallisilla yhteistyötahoillamme, kuten esim. Lakeuden Omaishoitajat ry ja Järviseudun Omaiset ja Läheiset ry:llä on ryhmiä, joihin voi osallistua.

25.2.2022