hibiscus Ajankohtaista

Liity yhdistyksemme jäseneksi - tue toimintaamme ja ole vaikuttamassa!

Voit liittyä yhdistyksemme jäseneksi täyttämällä tämän sähköisen ilmoituksen tai ottamalla meihin yhteyttä. Yhteystiedot löytyvät omalta alasivultaan.

Vietämme Vapaaehtoisten päivää 4.12. pienimuotoisesti puuhaten

Lahjoita vapaaehtoistoiminnan hetki. Tule Helmibaariimme askartelemaan helmet lahjoitettavaksi ne hoitokoteihin joululahjana. Tai tee ne itsellesi, ystävällesi tai vaikka lapsenlapselle. Helmibaari on avoinna perjantaina 4.12. klo 10-14 Härmän Sepän toimistollamme os. Viitaväylä 11, Ylihärmä. Käytetään maskeja ja huolehditaan turvaväleistä. Korppukaffit. Tied. Minna p. 0400 919 523.

Vuoden vanhusteko -palkinto Muisti- ja ikäystävällinen Etelä-Pohjanmaa -hankkeelle

Vuoden vanhusteko-palkintoa käsittelevään tiedotteeseen pääset tästä

Muistitreeni- ja vertaisryhmiä etänä

Jos käytössäsi on tietokone, tabletti tai älypuhelin, voit osallistua ryhmään. Liittymisessä opastetaan puhelimitse ja tarvittaessa opastus voidaan antaa myös kotona. Ota rohkeasti yhteyttä, jos kiinnostuit! Ryhmät ovat 4-5 hengen pienryhmiä. Kaikissa ryhmissä on tilaa ja uusia perustetaan tarpeen mukaan. Esimerkkejä ryhmistä: työikäisenä muistisairauteen sairastuneiden ryhmä, työikäisten läheisten (ilta)ryhmä, miesomaishoitajien ryhmä sekä ryhmä omaishoitajille, joiden omaishoitajuus on hyvin sitovaa jne. Lisätietoa p. 050 5956 588.

CHAT-palvelussa

voi asioida nimettömänä. Chatin ollessa suljettuna sinne voi jättää yhteydenottopyynnön.

Syyskokous hyväksyi toimintasuunnitelman ja talusarvion ja valitsi hallituksen vuodelle-21

Hallituksen puheenjohtaja on TtT, yliopettaja Jenni Kulmala Seinäjoelta.
Muut hallituksen jäsenet ovat:
palvelujohtaja Sari Autio (Kauhava, Alahärmä),
terveydenhuoltoneuvos Saara Ijäs (Seinäjoki)
muistihoitaja Helena Anttila (Kuortane),
yrittäjä Kirsi Kinnunen (Kurikka),
lehtori Marita Lahti (Kauhajoki)
liiketoiminnan pääkäyttäjä Johanna Norjamäki (Kauhava),
taloudenhoitaja Riitta Prusti (Ilmajoki),
tulosaluejohtaja Anneli Saarinen (Seinäjoki)

Henkilökunnan lomat ja poissaolot:

Minna Huhtamäki-Kuoppala 21.12.-30.12.
Päivi Jussila 11.12.