hibiscus Ajankohtaista

Sinitiainen istuu omenapuun oksalla.

Päiv. 1.6.2023

Muisti mukana menossa -hanke on päättymässä

Hanke päättyy kesällä. Katja Kujala on tavattavissa kesäkuun loppuun - Päivi Niinistö-Mäkinen on siirtynyt vuosilomalle. Kiitos työpanoksesta ja onnistuneesta hankkeesta henkilökunnalle ja hyvää kesää!

MTLH:n tuettut lomat

Kysy Minnalta, p. 0400 919 523 / toimisto(at)muistiyhdistys.fi - tai www.mtlh.fi

Lahjoitus Rolando ja Siv Pieraccini säätiöltä

Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys ry on yksi sadasta lahjoitetun rollaattorin saajasta! Lämmin kiitos lahjoittajalle Rolando ja Siv Pieraccini säätiölle ja myös Vanhustyön keskusliitolle hakuprosessin toteutuksesta. Yhdistyksen Ylihärmän toimipisteen toimintoihin on nyt helpompi osallistua, kun voi tarvittaessa liikkua tukeutuen rollaattoriin. Asiakkaat sitä ovat toivoneet ja nyt toiveesta on tullut totta. #rollaattori #lahjoitus #IästäNumero

Webinaari-sarja Työikäisen muisti - katso tallenteet: 

Webinaari-sarja toteutetettiin yhdessä Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen IkäKoti- ja Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeiden ja Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen kanssa. Tallennetut ja tekstitetyt alustukset ovat katsottavissa Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen YouTube-kanavalla. Klikkaa tästä kanava ja valitse haluamasi video.

Muistin ja hyvinvoinnin työkirja ja muistinhuollon opas

Muisti mukana menossa -hankeemme laatimasta työkirjasta on saatu uudistettu painos. Sitä hyödynnetään jatkossa toiminnassamme ja mm. alkavassa URHO -hankkeessamme. Tehtäväkirja antaa tutkittua ja käytännönläheistä tietoa aivoterveydestä ja auttaa ymmärtämään muistisairauksien riski- ja suojatekijöitä.
Voit hyödyntää Muistin ja hyvinvoinnin työkirjaa itsesi tai ryhmäsi aivoterveyden, hyvinvoinnin ja terveyden edistämisessä. Sen voi ladata hankkeen sivulta omalle koneelle tai tulostaa aineiston omaan käyttöön. Jos jaat julkaisua, muistathan mainita lähteen. Henkilökuntamme voi myös perehdyttää esim. eri yhdistysten ryhmänohjaajia aineiston käyttöön. Julkaisu löytyy hankkeen sivulta. 

Omahoitovalmennus pariskunnille, joita muistisairaus on hiljattain kohdannut.

Suupohjan alueen valmennukseen on jatkuva haku. Lisätiedot valmennukset -sivulta.

Sivujemme "lyhyesti englanniksi" -osuus on päivetty - Briefly in English

Puhelinneuvontapalvelut

ovat kaikille avoimia maksuttomia palveluja. Meille voi soittaa luottamuksellisesti muistiasioissa ja omaishoitajatilanteissa, tai kun tarvitset tietoa, ohjausta ja neuvontaa esim. etuisuuksiin ja oikeuksiin liittyen, tietoa tuetuista lomista tai Kelan sopeutumisvalmennuskursseista. Ole yhteydessä myös silloin, kun haluat tietoa vertaistuesta tai vapaaehtoistoiminnasta. Yhteystiedot.
Ellei tämän sivuston CHAT-palvelussa ole vastaaja paikalla, kenttään voit jättää yhteydenottopyynnön, niin soitamme Sinulle. Voit myös täyttää sähköisen yhteydenottopyynnön täällä.

Henkilökunnan poissaolot:

Minna Huhtamäki-Kuoppala 5.-8.6.
Leena Huhtala 9.6., 12.6., 16.6., 22.6., työmatka 7.-8.6.
Katja Kujala 7.-8.6. työmatka
Kristiina Riskumäki  1.-2.6., 6.6., 9.6., 12.6., 16.6., 21.-22.6. työmatka 7.-8.6.
Vuosilomat kesällä 2023:
Anne Kujala 11.5.-6.6. ja 9.6.-25.6.
Päivi Niinistö-Mäkinen 22.5.–31.7.
Leena Huhtala 26.6.-6.8.
Päivi Jussila 26.6.-31.7.
Kristiina Riskumäki 26.6.-9.8.
Katja Kujala 3.-31.7.
Minna Huhtamäki-Kuoppala 3.7.-6.8.

 

 Tuettu Veikkauksen tuotoilla-logo.

hibiscus