hibiscus Ajankohtaista - juuri nyt

Kuva: Pixabay

Kiitämme lämpimästi Virveä ja Outia Kylille kulttuuria-toiminnan työrupeamasta:
toiminnan STEAn taloudellinen tuki (Veikkauksen voittovaroin) päättyy 31.1.2.2019.
Työntekijämme Virve Rinne ja Outi Riihimäki jäävät vuosilomalle marraskuun lopulla.
Kylille kulttuuria-toiminnassa kehitetyt ja juurtuneet ryhmät jatkavat toimintaansa ja ensi vuoden kevään kokoontumisaikataulut on jo pääosin sovittu.
Ryhmätoiminnasta kiinnostuneet voivat olla jatkossa yhteydessä E-P:n Muistiluotsin tai Kortteleihin kulttuuria-hankkeen työntekijöihin.
Muistiluotsin piirissä jatkavat ns. haja-asutusalueiden ryhmät ja vertaistueliset ryhmät.
Kortteleihin kulttuuria-hankkeen toiminnassa ns. taajama-ryhmät.
Kaikista ryhmätoiminnoistamme kiinnostuneet entiset ja uudet osallistujat ovat tervetulleita jatkossakin kaikkeen toimintaan mukaan!
Lisätiedot Minna Huhtamäki-Kuoppala, p. 0400 919 523 tai Katja Kujala, p. 050 3499 467 tai Päivi Jussila, p. 050 5362 692

Katso kaikki ajankohtaiset yleisötilaisuudet tästä.

Kuva: Kaksi jouluista pöllöä puunoksalla.

Yhdistyksen syyskokous on pidetty. Toimintasuunitelma ja talousarvio hyväksyttiin. Jäsenmaksu säilyy samana. Se on 20 € v. 2020.
Yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin TtT  Jenni Kulmala. Hallitukseen voit tutustua tämän linkin kautta.

Opiskelijoita on harjoittelujaksoilla meillä yhdistyksessä syyskaudella. Mm. Seinäjoen ammattikorkeakoulun geronomi-opiskelijoita on mukanamme tapahtumissamme.
Suomen Yrittäjäopiston markkinointiviestinnän opiskelija on myös työharjoittelussa.
Lisäksi järjestämme tempauksia mm. Sedun opiskelijoiden kanssa.

Tulosta itsellesi "Yhdistysmenumme"!

Muisti- ja ikäystävällinen asiakaspalvelu - video
:  tunnista tilanteita, tarjoa apua ja tue tarvittaessa. Katso.

Opinnäytetyö
SeAMK:n kulttuurituotannon opiskelija Anna Toiva on tehnyt Kortteleihin kulttuuria-hankkeelle opinnäytetyön "Etsivä työ kulttuurituotannossa : Kohderyhmänä Seinäjoen ikäihmiset" , jonka voit lukea tämän linkin kautta. Ole hyvä!

Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen ja Leader Aisaparin
Kansainväliset mallit ikääntyvien avuksi -hankkeeseen liittyen on valmistunut uusi opas.
10 vinkkiä muisti- ja ikäystävällisiin yhteisöihin -opas sopii mm. yrittäjille, yrityksiin ja kaikkiin asiakaspalveluhin hyödynnettäväksi. Saat sen ladattua ja tulostettua tästä linkistä, ole hyvä. Aineiston saat ladattua sähköisesti myös tämän linkin kautta.

Etelä-Pohjanmaan Ikäihmisten ja kaiken ikäisten omaishoito -kärkihankke
en, I&O:n, muutostyö on kerätty yhteen ja lopputulemana on syntynyt  Etelä-Pohjanmaan ikäihmisten yhteensovitettu palvelukokonaisuussuunnitelma
Yhdistyksemme edustajat ovat olleet työryhmissä ja kehittämistyössä tiiviisti mukana hankevuodet. Kyseinen julkaisu on tavoite- ja jatkotoimenpideohjelma vuosille 2019–2025. Vaikka I&O-muutosagenttitoiminta päättyy, niin kehittäminen jatkuu.

TOM-hankkeemme päättyi,
mutta kehitysvammaisten muistisairausneuvonta jatkuu Muistiluotsissa.
Ota yhteys kysymyksinesi sairaanhoitaja, muistineuvoja Kristiina Riskumäkeen, p. 050 465 1705, hän neuvoo Sinua. TOM-aineistot löytyvät edelleen kotisivuiltamme.

Henkilökunnan työmatkat alueen ulkopuolella ja lomat:

Päivi Jussila 23.12.-5.1.
Kristiina Riskumäki 16.12.
Anne Kujala 5.12.
Sarita Vihtonen 23.12.-5.1.
Päivi Niinistö-Mäkinen 20.12.-3.1.
Minna Huhtamäki-Kuoppala 29.11., 17.-20.12., 24.12.-12.1.
Leena Huhtala 20.12., 27.12.-5.1.
Kaisa Perälä 23.12.-5.1.
Katja Kujala 23.12.-5.1.