hibiscus Ajankohtaista - juuri nyt

Vuoden toiminnallisin viikko lähestyy: Muistiviikko (38) huipentuu Maailman Alzheimer-päivään 21.9. Koko viikon erityistapahtumat löydät tästä linkistä.

Kotikaupunki tutuksi-kortteliajelu Seinäjoella 16.10 klo 12-14. Ilmoittaudu 11.10. mennessä Kaisalle p. 050 4074 959 / Kortteleihin kulttuuria. Esite.

Liikenneturvallisuustapahtumat maanantaina 28.10. Esitteet: Jalasjärven tilaisuus klo 13-15 ja Isokyrön tilaisuus klo 17-19.

Soitto soikoon - musiikkiryhmä ikäihmisille
kutsuu mukaan syksyllä alkavaan toimintaan Seinäjoella. Kurkkaa esite!

Oletko kiinnostunut Muistiaktiivien toiminnasta
- tutustu toimintaan ja ota yhteyttä meihin, jos innostut asiasta! Tarkemmin tässä.

Syyskokous
pidetään Sairaalamuseolla T/D-talossa Törnävällä Björkenheimin puistotie 2:ssa to 7.11. klo 18.
Ilmoittaudu toimisto(at)muistiyhdistys.fi tai p. 0400 919 523 tarjoilujen ja museon esittelykierroksen vuoksi.

Muistiseminaari:
Yhteistyökumppanimme Eskoo järjestää Muistiseminaarin kehitysvammaisten muistisairauksiin liittyen 11.11.2019. Esittely.

JULKAISUJA YM.

Tulosta itsellesi yhdistysesitteemme!

Muisti- ja ikäystävällinen asiakaspalvelu - video
:  tunnista tilanteita, tarjoa apua ja tue tarvittaessa. Katso.

Opinnäytetyö
SeAMK:n kulttuurituotannon opiskelija Anna Toiva on tehnyt Kortteleihin kulttuuria-hankkeelle opinnäytetyön "Etsivä työ kulttuurituotannossa : Kohderyhmänä Seinäjoen ikäihmiset" , jonka voit lukea tämän linkin kautta. Ole hyvä!

Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistyksen ja Leader Aisaparin
Kansainväliset mallit ikääntyvien avuksi -hankkeeseen liittyen on valmistunut uusi opas.
10 vinkkiä muisti- ja ikäystävällisiin yhteisöihin -opas sopii mm. yrittäjille, yrityksiin ja kaikkiin asiakaspalveluhin hyödynnettäväksi. Saat sen ladattua ja tulostettua tästä linkistä, ole hyvä. Aineiston saat ladattua sähköisesti myös tämän linkin kautta.

Etelä-Pohjanmaan Ikäihmisten ja kaiken ikäisten omaishoito -kärkihankke
en, I&O:n, muutostyö on kerätty yhteen ja lopputulemana on syntynyt  Etelä-Pohjanmaan ikäihmisten yhteensovitettu palvelukokonaisuussuunnitelma
Yhdistyksemme edustajat ovat olleet työryhmissä ja kehittämistyössä tiiviisti mukana hankevuodet. Kyseinen julkaisu on tavoite- ja jatkotoimenpideohjelma vuosille 2019–2025. Vaikka I&O-muutosagenttitoiminta päättyy, niin kehittäminen jatkuu.

TOM-hankkeemme päättyi,
mutta kehitysvammaisten muistisairausneuvonta jatkuu Muistiluotsissa.
Ota yhteys kysymyksinesi sairaanhoitaja, muistineuvoja Kristiina Riskumäkeen, p. 050 465 1705, hän neuvoo Sinua. TOM-aineistot löytyvät edelleen kotisivuiltamme.

Henkilökunnan työmatkat alueen ulkopuolella ja lomat:

Outi 4.10., 11.10.
Päivi NM 19.9., 26.9.-4.10., 23.-26.10.
Sarita 23.-26.10.
Minna 19.9., 4.10., 18.10., 23.-26.10.

Päivitetty 17.9.2019