hibiscus Ajankohtaista - juuri nyt

Sinitiainen

Perinteinen Lapin retki omaishoitajille 1.-5.9.2020

Virkistysmatka Lappiin omaishoitajille ja heille joiden omaishoitajuus on hiljattain päättynyt.
Lähtö Seinäjoelta 1.9. klo 8. Ilmoittautumisia otetaan vastaan p. 050 5956 588.
Retki toteutetaan, jos koronatilanne sen sallii, Retkiesite .pdf

HUOMIO

Seuraamme valtionhallinnon ohjeistusta koskien pandemiaa Covid-19 (Koronavirus) ja peruutamme ryhmät ja kevään ajaksi suunnitellut tapahtumat ma 16.3.2020 alkaen toistaiseksi.
Olkaa yhteydessä, jos teillä on kysymyksiä ja muuta asiaa tai tarvitsette jonkun, jolle jakaa arjen asioita!
Koska kaikki ryhmissämme kävijät eivät ole Facebookin käyttäjiä tai lue kotisivuja, pyydämme, että tiedotatte läheisillenne ja ystävillenne asiasta.
Henkilökuntamme työskentelee pääosin etätöissä ja on paikalla toimistoilla vain satunnaisesti.
Henkilökunta palvelee puhelinneuvonnan kautta arkipäivisin. Myös etäyhteydet toimivat (esim. Teams).

CHAT-palvelussa

voi asioida nimettömänä. Chatin ollessa suljettuna sinne voi jättää yhteydenottopyynnön.

PUHELIN JA ETÄYHTEYDET

Puhelinneuvonnan lisäksi meillä on mahdollisuus keskusteluihin myös videoneuvotteluyhteyksin (Adobe Connect ja Teams). Se on uusi mahdollisuus myös omaisten vertaistukeen! Tarvitset vain uteliasta kokeilumieltä, oman tietokoneen, tablettitietokoneen tai kännykän, jossa on internet-yhteys.
Etäryhmiä on jo alkanut sekä sairastuneille että läheisille. Mukaan mahtuu vielä ja uusia voidaan perustaa.
Ota rohkeasti yhteyttä, kysy lisää: Leena p. 050 5956 588 tai leena.huhtala(at)muistiyhdistys.fi

LUONTOMUISTOT

Jaa voimauttavimmat luontomuistosi ja osallistu arvontaan! Kirjoita muistosi ja lähetä se meille. Kirjoituksia otamme vastaan 31.8.2020 saakka.
Kirjoittajien ja kuvien lähettäjien kesken arvomme palkintoja.
Lisätiedot kampanja-sivulla
Katja Kujala, katja.kujala(at)muistiyhdistys.fi / p. 050 3499 467

koski

Jenna Piirron opinnäytetyö

Pala palalta - Kuvataiteen tekniikat ryhmänohjaajille on julkistu Vahvikkeessa. Tutustu tämän linkin kautta oppaaseen!

OPAS Muisti- ja ikäystävällinen yritys.

Lue opas tästä .pdf  Oppaan esimerkkeihin on koottu hankkeessa mukana olleiden yritysten esille tuomia huomioita muisti- ja ikäystävällisyyden toteuttamisesta sekä hankkeen työntekijöiden havaintoja. Esimerkit sisältävät myös muistisairaiden ja ikääntyneiden näkökulmia siitä, miten heidät voidaan ottaa huomioon yritysten palveluissa. Esimerkit on jaoteltu aloittain, mutta ideoita voi saada myös eri alojen yrityksistä.

Tulosta tästä itsellesi Yhdistysmenumme .pdf

Kevätkokous

pidetään syksyllä kun kokoontumiset ovat jälleen mahdollisia. Seuraa ilmoittelua.

HUOM: Lomajärjestöt

ovat päättäneet, ettei tuettuja lomia järjestetä +70-vuotiaille eikä pitkäaikaissairaille ja vammaisryhmille kesäkuukausien aikana koronan vuoksi. Tästä johtuen on MTLH joutunut perumaan Härmään varatun omaishoitajan ja hoidettavan loman 16.-21.8.2020. Tuettua lomaa ei pysty enää siirtämään myöhemmälle ajankohdalle. Tuettujen lomien hausta enemmän sivuilla www.mtlh.fi

Tiedoksi:

Yhdistyksemme ehdottamana seinäjokelainen kansanedustaja, rehtori, KM Pasi Kivisaari valittiin kattojärjestömme Muistiliitto ry:n toiseksi varapuheenjohtajaksi.

Henkilökunnan lomat ja poissaolot:

Vuosilomat:
Päivi Niinistö-Mäkinen 15.6.-2.8.2020