hibiscus Luennot, yleisötilaisuudet, messut ja infopisteet

Muistiyhdistyksen tai sen hankkeiden järjestämiä tilaisuuksia ei voi käyttää kunnan lakisääteisen järjestämisvelvollisuuden piiriin kuuluvana henkilökunnan täydennyskoulutuksena.
Yhteistyötilaisuudet saattavat olla täydennyskoulutusta - kysy koulutuksen järjestäjältä, ole hyvä!

Syksyllä 2019 järjestämme taas monenlaisia osallistumismahdollisuuksia - ryhmiä, luentoja ja tapahtumia.
Kokoamme yleisötilaisuuksista listan tänne sitä mukaa kuin tapahtumat varmistuvat.

Ennakkotietoa:
Ti 24.9.-19 klo 13-15 Vimpelin Nuorisotalolla asiaa Edunvalvonnasta, edunvalvontavaltuutuksesta ja hoitotahdosta. Alustajana pankkilakimies Miikka Autio / OmaSP. Järjestetään yhdessä OmaSP:n. Järviseudun Omaishoitajayhdistys / OmaisOivan kanssa.

Päiv. 18.6.19