hibiscus Kylille kulttuuria-toiminta (Ak)

Kylille kulttuuria
Kylille kulttuuria -toiminta
Virve ja Outi

Esittelyvideon saat tästä.

Yhteystiedot:

Virve Rinne,  Kylille kulttuuria-toiminnan vastaava, sh (AMK), TtM
p. 050 414 7897,
virve.rinne(at)muistiyhdistys.fi

Outi Riihimäki, Kylille kulttuuria-toiminnan ohjaaja, lh
puh. 0400 717 288,  outi.riihimaki(at)muistiyhdistys.fi

Olkaahan yhteyksissä!

Toiminnan tavoitteena on mm.
  • ikäihmisten sosiaalisen kanssakäymisen lisääminen,
  • voimavarojen ja taitojen hyödyntäminen hyvinvointia ja osallisuutta tukevassa ryhmätoiminnassa,
  • aktivointi kulttuuriharrastusten pariin matalan kynnyksen toiminnan kautta,
  • kylätoiminnan elävöittäminen ikäihmisten harrasteryhmien toiminnan kautta.

STEA tukee Kylille kulttuuria toimintaa kohdennetulla avustuksella (Ak) Veikkauksen voittovaroin.

Ajankohtaisia kuulumisia löytyy myös Facebookin kautta toiminnan omilta FB-sivuilta. Käy tykkäämässä ja pysy mukana!

Aivoterveysopas, vinkkejä ja vihjeitä aivoterveyden edistämiseen - sopii erityisesti nuorille. Lataa tästä.

***

Kylille kulttuuria-toiminnan taustalla on ollut määräaikainen Kulttuurista muistoja-projekti.
Kylille kulttuuria-toimintamalli sai THL:n TERVE-SOS 2014 ensimmäisen sijan ja se oli myös Inno-palkintokilpailun finaalissa.
epns  Yhteistyökumppanima on mm.  E-P:n Nuorisoseura.

Hankkeen toimisto on ja Ylihärmässä Muistiluotsin kanssa samassa toimistossa Härmän Sepässä, Viitaväylä 11 ja tarvittaessa Seinäjoella FRAMI C:ssä, 1. kerros, samassa toimistossa TOM-hankkeen kanssa.

Päivitys 20.8.2018