hibiscus Huomionosoituksia

Lämmin kiitos kaikille! Tukenne on toiminnallemme tärkeää!

2021

Anja Mäntylän rahastosta toiminnallinen apuraha (2.000 €) otettiin kiitollisin mielin vastaan. Apuraha käytetään yhdistyksen kokemustoimijoiden koulutukseen vv. 2021-2022.

2020
Muisti- ja ikäystävällinen Etelä-Pohjanmaa -hanke ja sen toimintamalli palkittiin Vuoden vanhusteko 2020-palkinnolla (5.000 €), jonka luovuttivat yhdistykselle Vanhustyön Keskusliitto ry ja Ilmarinen. (Hankevastaava Päivi Niinistö-Mäkinen)

Yhdistys sai E-P:n Kulttuurirahaston apurahan (2.000 €) Einar Salmen muistirahastosta Elämä itse-kantaesityksen ja esineistönäyttelyn valmistamiseen (Hankevastaava Katja Kujala).

Yhdistys sai 2.000 kpl kertakäyttömaskeja lahjoituksena LOGONET OY:ltä iäkkäiden kohtaamisten mahdollistamiseksi.

2019
Muisti- ja ikäystävällinen Etelä-Pohjanmaa –hanke toimintamalli oli ehdolla Talentian Hyvä käytäntö-palkintoehdokkaana, voitti yleisöäänestyksen ja sai erityismaininnan finaalissa.

Anja Mäntylän rahastosta apuraha tablettitietokoneiden hankintaan (1.500 €).

Lisäksi olemme saaneet yksityishenkilöiltä testamenttilahjoituksia, syntymäpäivämuistamisia sekä edesmenneitten muistamisiin liittyen ns. kukkarahoja.

2018
Kuortaneen Säästöpankkisäätiön saatiin tuki PARO-hyljerobottiin, mutta saatavuus-ongelmien vuoksi hylje ei rantautunut lakeuksille.

2017
Minna Huhtamäki-Kuoppala sai Ylihärmän Elotrysköissä Vuoden Tryskääjä -tittelin. Valinnan tekivät Ylihärmän Yrittäjänaiset.

Parkanon Säästöpankkisäätiön tuella on hankittu Kylille kulttuuria -toimintaryhmien tapahtumissa käyttäviksi äänentoistolaitteet

2014
Yhdistyksen Kulttuurista muistoja -hankkeen Kylille kulttuuria -toimintamalli palkittiin TERVE-SOS -palkintokilpailun jaetulla ensimmäisellä palkinnolla TERVE-SOS -tapahtumassa Lappeenrannassa. Malli oli myös INNO 2014-palkintokisan finalistien mukana.

E-P:n Muistiluotsin Muistikahvila Jurvalaiseen tapaan-toimintamalli palkittiin Valli ry:n (Vanhus- ja lähimmäispalveluliitto) Etsivä mieli -projektin ryhmämenetelmäkilpailussa 4.-palkinnolla.

2013
Yhdistyksessä pitkään toimineet taloudenhoitaja Riitta Prusti, palveluvastaava Maija Välimäki ja aluejohtaja Minna Huhtamäki-Kuoppala saivat Muistiliiton hopeisen ansiomerkin.

Aluejohtaja Minna Huhtamäki-Kuoppala sai Suomen Sairaanhoitajaliitto ry:n Kyllikki Pohjala-tunnustusapurahan.

2012-2013
Yhdistys sai avustuksen työikästen ryhmän kuntosalitoimintaan Seinäjoen kaupungilta.

2011
Kiinteistönvälittäjä Tuomo Jantunen (Nurmon LKV) on valittu Vuoden 2010 Kiinteistönvälittäjäksi. Hän on ohjannut huomionosoituksesta saadut lahjoitukset muistisairauksien ennaltaehkäisytyöhön E-P:n Muistiyhdistyksen kautta.

Yhdistys sai avustusta sekä Alahärmän LionsLadyiltä että Kauhavan kaupungilta.

2009
Ylihärmän Säästöpankki antoi yhdistykselle 2.500 euron lahjoituksen. 110-vuotias pankki halusi näin tukea muistisairaiden ja omaisten virkistystoimintaa.

Yhdistys sai STKL:n vapaaehtoistyön palkinnon.

1999
Alahärmässä aloitettiin dementianeuvolan toiminta yhteistyössä kunnan kanssa, johon alkusysäyksen antoi Lions Club Alahärmän antama 5.000 mk:n apuraha omaisten tukemiseen ja yhdistystoiminnalle. Myöhemmin avustuksen antoivat samalle toiminnalle myös Ylihärmän ja Lapuan Lions clubit.

1997
Sosiaali- ja terveysalan tutkimus- ja kehittämiskeskus Stakes myönsi vuoden tutkimus- ja kehittämispalkinnon Minna Huhtamäki-Kuoppalalle. Palkinto (10.000 mk) luovutettiin Terve-Sos-tapahtumassa Vaasassa.

Hän sai Valittujen Palojen ideapalkinnon (1.000 mk) sekä

Seinänaapurien kehittämisyhdistyksen työllistämisideakilpailun palkinnon (5.000 mk).

1993
Yhdistyksen puheenjohtaja Kaisu Rintala sai Alzheimer-säätiön tunnustuspalkinnon.

Ihmisten käsiä peukuttamassa.20.4.2021