hibiscus Virkistys ja tuetut lomat

Ryhmien retket

Ryhmien retket sovitaan ryhmissä. Ne suuntautuvat useimmiten lähialueille ja pyritään järjestämään edullisesti siten, että omavastuuosuus olisi kohtuullinen.

Yhdistyksen perinteinen Lapin retki 6.-10.9.

Ryhmä on täynnä. Peruutuspaikkoja voi kysyä p. 050 5956 588/ Leena Huhtala tai p. 0500 562 901 / Pirkko Vaisto.
Ilmoittautumisen jälkeen saat postissa tarkemman leirikirjeen ja pankkisiirron. Osallistumismaksun eräpäivä on 30.7.2022. Jos tilaa jää, voi muutkin kuin jäsenet osallistua! Jäsenyys kannattaa - jäseneksi voit liittyä samantien.

Kurpitsoita syksyn väreissä.

Tuetut lomat 2022

Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys ja Vaasan seudun Muistiyhdistys järjestävät yhteistyössä
tuettuja lomia Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry: n (MTLH) kanssa Veikkauksen tuella.
Lisätiedot tuetuista lomista saat Maaseudun terveys- ja lomahuollosta osoitteesta www.mtlh.fi
Voit tiedustella lomia myös p. 0400 919 523 / Minna. Tuetulle lomalle on aina haku 3 kk ennen loman alkua. Syksyn loma-ajankohta Härmän Kylpylässä on 2.-7.10.2022. Hakuaika päättyy 2.7.-22. Sähköiselle MTLH:n hakemuslomakkeelle pääset tästä linkistä.
Muistiyhdistysten lomat muistisairautta sairastaville ja heidän läheisilleen löydät tästä. Loman hakeminen ja sisällöt:

· Voit hakea lomaa, jos asut Suomessa vakituisesti eikä sinulla muuten olisi mahdollisuutta lomailuun. Voit hakea yksin, ystävän tai perheen kanssa. Perustele hakemus hyvin. Puutteellisesti täytettyjä hakemuksia ei voida käsitellä.
· Lomatuki myönnetään taloudellisin, terveydellisin ja sosiaalisin perustein.
· Lomatuen hakeminen ei edellytä järjestön tai yhdistyksen jäsenyyttä, mutta hakemuksessa tulee käydä ilmi, että kuulut järjestön kohderyhmään. Esim. jos haet Reumaliiton lomalle, sinulla tulee olla jokin reumasairaus.
· Lomahakemuksen voi täyttää MTLH:n verkkosivuilla www.mtlh.fi. Paperisen hakemuksen ja lomaesitteen voi tilata osoitteesta lomat@mtlh.fi tai 010 2193 460.
· Lomien hakuajat päättyvät 3 kk ennen loman alkamispäivää. Kutsut lomalle valituille lähetetään n.
2 kk ennen loman alkua. Kielteisestä lomapäätöksestä ei lähetetä ilmoitusta.
· Lomilla on täysihoito: aamiainen, lounas ja päivällinen, lapsiperhelomilla myös iltapala. Jokaisella lomalla on lomateeman mukaista monipuolista, ohjattua, maksutonta ohjelmaa.
· Loman omavastuuosuus aikuisilta ja 17 vuotta täyttäneiltä on 100 € / 5 vrk. Lomailija maksaa itse matkakulunsa lomakohteeseen. Alle 17-vuotiaat lomailevat maksutta.

Mitä loma tarjoaa?

· Lomalla voit unohtaa arjen huolet hetkeksi ja tutustua samankaltaisessa elämäntilanteessa oleviin.
· Lomalla on mahdollisuus hengähtää arjen kiireistä ja kerätä yhteisiä muistoja.
· Tuetuilta lomilta saa yhteisiä lomamuistoja, uusia kokemuksia ja yhdenvertaisuuden tunnetta koko perheelle.

Päiv. 14.6.2022

Tuetut lomat www.mtlh.fi

MTLHn logo Tuettu Veikkauksen tuotoilla -logo.