hibiscus Etelä-Pohjanmaan Muistiaktiivit

Etelä-Pohjanmaan Muistiaktiivit ovat muistisairauksiin sairastuneiden ihmisten ja omaisten asiantuntijaryhmä.
Maakunnallisen ryhmämme tehtävä on kommentoida ja tuoda esiin näkemyksiä alueen Muistiluotsin ja yhdistyksen toiminnasta ja ottaa kantaa muistisairaiden ihmisten ja läheisten kannalta tärkeisiin ajankohtaisiin kysymyksiin omassa maakunnassa.

E-P:n Muistiaktiivien puheenjohtajana toimii Paula Hämäläinen Seinäjoelta ja sihteerinä toimii toiminnanjohtaja Minna Huhtamäki-Kuoppala E-P:n Muistiluotsista. Jäseniä ryhmässä on tällä hetkellä yht. 7 – mukaan mahtuu vielä eri puolilta maakuntaa olevia sairastuneita ja läheisiä.

E-P:n Muistiaktiivien ryhmä ei ole vertaistukiryhmä. Kokouksissa on aina jokin ryhmästä nouseva ajankohtainen aihe käsiteltävänä.
Aiheeseen liittyen maakunnan aktiivit tekevät yhteisen kannanoton, joka toimitetaan eteenpäin.
Tehdyistä kannanotoista saat tietoa esim. sihteeriltä.

Oletko kiinnostunut toimimaan ryhmässä? Kokouspaikka vaihtelee. Ole yhteydessä!

Minna Huhtamäki-Kuoppala, p. 0400 919 523 / minna.huhtamaki-kuoppala(at)muistiyhdistys.fi