hibiscus Luontomuistot-kampanja

Jaa voimauttavimmat luontomuistosi ja osallistu arvontaan!

Luonto on voimauttanut ihmisiä kaikkina aikoina. Millainen on sinun suhteesi luontoon?
Millainen oli luontosuhteesi lapsena? Mikä luonnossa voimauttaa? Mitä luonto sinulle antaa?
Kirjoita muistosi ja lähetä se meille. Kirjoituksia otamme vastaan 31.8.2020 saakka.
Kirjoittajien ja kuvien lähettäjien kesken arvomme palkintoja.

Kirjoituksen mitta voi olla kaksi A4 arkkia ja kirjoitustyyli on vapaa.
Liitä tekstiin omat tietosi tai halutessasi nimimerkki.
Pidä alkuperäinen kappale tekstistäsi myös itselläsi tallessa.
Toivomme, että kertoisit myös ikäsi.

Voit lähettää myös valokuvia. Lisää kuvaan kuvaajan nimi, ikä, kuvan nimi, kuvauspaikka
ja aika. Otathan kopion kuvastasi, alkuperäisiä kuvia ei palauteta. Voit lähettää kuvan
maapostilla tai sähköpostilla jpeg-muodossa.

Kokoamme kirjoituksia ja kuvia ja julkaisemme niitä, joten otathan huomioon niitä
lähettäessäsi, että annat meille samalla julkaisuluvan. Kirjoituksia ja kuvia voidaan
julkaista lehdissä, yhdistyksen sivuilla, facebookissa tai kootusti omana teoksenaan.
Julkaistaessa teksteihin ja kuviin tulee kirjoittajan tai kuvan ottajan nimi.
Voit lähettää materiaalia myös nimimerkillä, mutta liitä omat yhteystietosi arvontaa varten.

Kirjoittajien ja kuvien lähettäjien kesken arvomme palkintoja.
Pääpalkintona arvomme kolme Lasse J. Laineen Suomen luonto Tunnistusopas -kirjaa.
Teos on luontoelämysten aarreaitta, jossa on lähes 800 kasvi- ja eläinlajia elinympäristöjen mukaan esiteltyinä saaristosta Lapin tuntureille. Lisäksi arvomme pienempiä tuotepalkintoja.

Kirjoitusten ja/tai kuvien lähetysosoite on:

Etelä-Pohjanmaan Muistiyhdistys ry
Kortteleihin kulttuuria