hibiscus Muisti- ja ikäystävällinen Etelä-Pohjanmaa -hanke

Päivi ja Sarita

Muisti- ja ikäystävällinen Etelä-Pohj
anmaa -hanke
on STEAn avustuksella toteutettava hanke vv. 2017-2019.

Hankevastaava Päivi Niinistö-Mäkinen, ft, erikoismyyjä
puh. 050 4388 213, paivi.niinisto-makinen(at)muistiyhdistys.fi

Hanketyöntekijä Sarita Vihtonen, lh, geronomi-opisk.
puh. 050 3260 966, sarita.vihtonen(at)muistiyhdistys.fi

Artikkeli YLEn sivuilla - lue tästä

Hankkeessa etsitään muisti- ja ikäystävällisen palvelun konseptista kiinnostuneita eri alojen yrittäjiä mukaan kehittämään toimintaansa. Yritykset voivat olla erikokoisia ja toimia eri toimialoilla. Samalla opitaan, mitä tarkoitetaan muisti- ja ikäystävällisellä yhteisöllä ja toiminnalla ja keskitytään myös siihen, miten yritysten rooli palvelujen tuottajana vaikuttaa ikääntyneen ja muistioireisen selviytymiseen päivittäisestä elämästään arjessa ja yhteisössään.

Yhteistyötahoina hankkeessa ovat Etelä-Pohjanmaan Yrittäjien Härmänmaan paikallisyhdistykset (Alahärmä, Kauhava, Kortesjärvi, Lapua, Ylihärmä), E-P.n Liitto, E-P:n sairaanhoitopiiri / Aksila, Seinäjoen Ammattikorkeakoulu /SoTe, Seinäjoen kaupunki, JIK-peruspalveluliikelaitoskuntayhtymä, Ky Kaksineuvoinen, Ikäinstituutti ja Sisustuskahvila Ruufus.

Toimisto on Härmän Sepän liikekiinteistössä Ylihärmässä os. Viitaväylä 11.
Varaa aika keskusteluun, tai pyydä työntekijämme vierailulle yritykseesi, jos innostuit asiasta!

24.10.2017